Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia campió (1431433) - Club Vai (123272) » 654517907: T62/J11/VII

Liga 654517907 Información oficial sobre el partido 654517907 en Hattrick

25.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 11 / VII.4 (38040)

Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Eloy Goings (78') 1 - 0
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 0 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 2 - 2 Club Vai Alineación oficial del equipo 'Club Vai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia campió

Goles Goles

  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Corria el minut 78, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Valencia s'avançava en el marcador després que en Eloy Goings xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Cándido Mellizo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Valencia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eloy Goings ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valencia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bastian Valo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Valencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Roberto Caporossi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Gutiérrez de Cossio per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Salva Valenzuela va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamil Odrowski de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Vai

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Javier Bergasa de Club, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Club, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mieczysław Kołtunik va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Mieczysław Kołtunik va estar a punt de posar per davant a Club amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isaac Celdran va impedir un gol cantat.