Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BlackHole (118848) - Ron Con Cola (123178) » 654517695: T62/J1/VII

Liga 654517695 Información oficial sobre el partido 654517695 en Hattrick

15.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VII.1 (38037)

BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 3 - 3 Ron Con Cola Alineación oficial del equipo 'Ron Con Cola' en el partido
César Tartas (9') 1 - 0
1 - 1 Angelomaria Giaimo (34')
1 - 2 Angelomaria Giaimo (39')
Raúl Dulce (41') 2 - 2
Juan Alfonso Sanz (78') 3 - 2
3 - 3 José Ardiles (89')
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 3 - 3 Ron Con Cola Alineación oficial del equipo 'Ron Con Cola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 3 - 0 Ron Con Cola Alineación oficial del equipo 'Ron Con Cola' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackHole

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): El César Tartas va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Blackhole. 1-0.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Raúl Dulce s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Blackhole va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Haythem Chabbi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Alfonso Sanz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 1 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marc Antoni Oller, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iván Garagorri! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Herman Melgaard, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Francesco Margiotta del Blackhole ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local César Tartas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iván Garagorri. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en César Tartas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Blackhole.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Tartas.

Ron Con Cola

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador Angelomaria Giaimo de Ron es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Ron va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Angelomaria Giaimo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Ardiles de Ron marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Saïd Souissi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Igüeldo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Martín de Ron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.