Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruki's Team (1592200) - danyscomando (314508) » 654517332: T62/J8/VI

Liga 654517332 Información oficial sobre el partido 654517332 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VI.1018 (15336)

Ruki's Team Alineación oficial del equipo 'Ruki's Team' en el partido 0 - 2 CAN LLONG Alineación oficial del equipo 'CAN LLONG' en el partido
0 - 1 Saim Gökseven (23')
0 - 2 Saim Gökseven (88')
Ruki's Team Alineación oficial del equipo 'Ruki's Team' en el partido 0 - 2 CAN LLONG Alineación oficial del equipo 'CAN LLONG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ruki's Team Alineación oficial del equipo 'Ruki's Team' en el partido 0 - 2 CAN LLONG Alineación oficial del equipo 'CAN LLONG' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruki's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rukis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Georgi Peshev va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Rukis va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rafael Jarabo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 el Rukis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Hilal Öztaş no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Calahorra de Rukis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Jarabo.

CAN LLONG

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Saim Gökseven va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al LLONG per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 88. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Saim Gökseven. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Felix Stephenson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): LLONG va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Saim Gökseven va quedar-se sol davant el porter Ernst Åhér, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stanisław Dobrzelecki es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Alexis Roux va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Felix Stephenson al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Alexis Roux va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ernst Åhér va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Arnaldo Bonichini va marxar per velocitat al minut 77 i va fer una passada de la mort a Felix Stephenson, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Akis Kourmpanas després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ernst Åhér va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Stanisław Dobrzelecki de LLONG va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.