Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandia (794763) - Goleores f.s. (1418467) » 654515678: T62/J14/VI

Liga 654515678 Información oficial sobre el partido 654515678 en Hattrick

16.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VI.988 (15306)

mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 3 - 1 Goleores f.s. Alineación oficial del equipo 'Goleores f.s.' en el partido
0 - 1 Erwin Kieber (6')
Erwan Nagalo (30') 1 - 1
Alejandro Santana (70') 2 - 1
Basarri Fundazuri (76') 3 - 1
mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 3 - 1 Goleores f.s. Alineación oficial del equipo 'Goleores f.s.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandia Alineación oficial del equipo 'mandia' en el partido 0 - 1 Goleores f.s. Alineación oficial del equipo 'Goleores f.s.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandia

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Erwan Nagalo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a mandia va ser Alejandro Santana.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Basarri Fundazuri va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a mandia.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): mandia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Espahbod Hatefi en un 1 contra 1 amb el porter Ikars Ramāns, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Fausto Codeluppi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mandia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Espahbod Hatefi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Fernández Reguera de mandia es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Espahbod Hatefi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Basarri Fundazuri.

Goleores f.s.

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Goleores eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Erwin Kieber va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Goleores van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Orlin Mitov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Māris Zvīgulis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.