Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xavito Team (1435287) - Atlético las vegas (1370688) » 654514185: T62/J5/VI

Liga 654514185 Información oficial sobre el partido 654514185 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / VI.962 (15280)

Xavito Team Alineación oficial del equipo 'Xavito Team' en el partido 4 - 0 Atlético las vegas Alineación oficial del equipo 'Atlético las vegas' en el partido
Jeremi Amasene (38') 1 - 0
Julio César Monroy (62') 2 - 0
Jeremi Amasene (63') 3 - 0
Lauri Kotisalo (79') 4 - 0
Xavito Team Alineación oficial del equipo 'Xavito Team' en el partido 4 - 0 Atlético las vegas Alineación oficial del equipo 'Atlético las vegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Xavito Team Alineación oficial del equipo 'Xavito Team' en el partido 5 - 0 Atlético las vegas Alineación oficial del equipo 'Atlético las vegas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xavito Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jeremi Amasene la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xavito es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 38.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Xavito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Julio César Monroy va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Jeremi Amasene va incrementar l'avantatge de Xavito amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Lauri Kotisalo de Xavito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Julio César Monroy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Xavito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Folgons ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Xavito va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Simón Montilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Martín Briones, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Rodrigo Alcubilla de Xavito va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Atlético las vegas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Fernández Santillana va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Abel Veredas va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 55, i va passar la pilota a Paulo Armero, però aquest no va encertar a marcar.