Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - O Seixo Devils (48784) » 654512704: T62/J13/VI

Liga 654512704 Información oficial sobre el partido 654512704 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VI.935 (15253)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Alexandro Acevedo do Río (6') 1 - 0
Alexandro Acevedo do Río (7') 2 - 0
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Basauri s'avançava en el marcador després que en Alexandro Acevedo do Río xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): Després de 7 minuts el Basauri, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alexandro Acevedo do Río sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): El Basauri se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 18, en Raúl Pineda va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Basauri tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Patricio Quintanal ho va intentar al minut 57 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

O Seixo Devils

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Devils va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Eduardo Alaín Araya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Māris Veģeris va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Lars-Gustav Nyen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Devils va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eduardo Alaín Araya, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepito San Vicente de Devils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.