Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrerapsk (307807) - O Seixo Devils (48784) » 654512688: T62/J9/VI

Liga 654512688 Información oficial sobre el partido 654512688 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VI.935 (15253)

AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido 3 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Gianfrancesco Burigana (21') 1 - 0
Corvin Dillier (69') 2 - 0
Pablo Ruiz (81') 3 - 0
AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido 3 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido 3 - 0 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. CARTEYANO

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Gianfrancesco Burigana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CARTEYANO es posava per davant!
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corvin Dillier va incrementar l'avantatge de CARTEYANO amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Pablo Ruiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): CARTEYANO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ruslan Samarets en un 1 contra 1 amb el porter Gerd Kerst, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a CARTEYANO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gianfrancesco Burigana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): CARTEYANO va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Trifu Secula va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Trifu Secula. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Corvin Dillier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ruslan Samarets una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Gerd Kerst va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Gianfrancesco Burigana de CARTEYANO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

O Seixo Devils

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Devils va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Māris Veģeris va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Devils va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Medina Bello, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Devils, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Cassio Pira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Devils sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pablo Val, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gordon Zucker de Devils va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.