Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Seixo Devils (48784) - Barrerapsk (307807) » 654512677: T62/J6/VI

Liga 654512677 Información oficial sobre el partido 654512677 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VI.935 (15253)

O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido 1 - 3 AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido
0 - 1 Pablo Ruiz (14')
0 - 2 Trifu Secula (33')
0 - 3 Johann-Christian Tomek (70')
Eduardo Alaín Araya (75') 1 - 3
O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido 1 - 3 AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido 0 - 3 AT. CARTEYANO Alineación oficial del equipo 'AT. CARTEYANO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Seixo Devils

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Eduardo Alaín Araya va marcar al minut 75 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Devils van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduardo Alaín Araya va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Devils va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bogdan Podean, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Gordon Zucker de Devils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herbert Eenmaa.

AT. CARTEYANO

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de CARTEYANO Pablo Ruiz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Trifu Secula va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Johann-Christian Tomek va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a CARTEYANO.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ruslan Samarets, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CARTEYANO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Johann-Christian Tomek va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 35, però no s'esperava que en Gordon Zucker, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Trifu Secula al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Corvin Dillier després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerd Kerst va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Anton Gasich va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 68 per Gianfrancesco Burigana va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gianfrancesco Burigana, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gianfrancesco Burigana va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Trifu Secula va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Gianfrancesco Burigana quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gerd Kerst, però la pilota va topar amb el travesser.