Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Atletico Fluminense (1418641) - Glutamato Monosódico (441713) » 654510718: T62/J6/VI

Liga 654510718 Información oficial sobre el partido 654510718 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VI.900 (15218)

UD Atletico Fluminense Alineación oficial del equipo 'UD Atletico Fluminense' en el partido 0 - 1 CD Kun Alineación oficial del equipo 'CD Kun' en el partido
0 - 1 Claas Rüdesheim (53')
UD Atletico Fluminense Alineación oficial del equipo 'UD Atletico Fluminense' en el partido 0 - 1 CD Kun Alineación oficial del equipo 'CD Kun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Atletico Fluminense Alineación oficial del equipo 'UD Atletico Fluminense' en el partido 0 - 2 CD Kun Alineación oficial del equipo 'CD Kun' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Atletico Fluminense

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Lothar Gallant que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

CD Kun

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de Kun Claas Rüdesheim va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Cebrail Balamir va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Claas Rüdesheim va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Jani Färdig de Kun, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Kun va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Valerio Piastrelli va quedar-se sol davant el porter Leònides Canela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Manuel Sáinz es va quedar sol davant del porter, al minut 60. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Valerio Piastrelli de Kun va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Kun quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jani Färdig va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jani Färdig.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Natko Tašner de Kun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cebrail Balamir de Kun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.