Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cubata-boys (1584374) - Las águilas (1582665) » 654506638: T62/J8/VI

Liga 654506638 Información oficial sobre el partido 654506638 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / VI.827 (15145)

cubata-boys Alineación oficial del equipo 'cubata-boys' en el partido 1 - 3 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
0 - 1 Joachim Hillemacher (11')
0 - 2 Juan Carlos Bassa (22')
Humberto Batista (34') 1 - 2
1 - 3 Eloy Fontidueña (69')
cubata-boys Alineación oficial del equipo 'cubata-boys' en el partido 1 - 3 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cubata-boys Alineación oficial del equipo 'cubata-boys' en el partido 3 - 0 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cubata-boys

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Humberto Batista, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a cubata-boys.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El cubata-boys va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Víctor Moncada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enrique Ruiz Álvarez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Giuseppe Pagani no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Knudt Noethe des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Enrique Ruiz Álvarez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Humberto Batista de cubata-boys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Las águilas

Goles Goles

  • 190 Minuto 11 (Gol de falta): En Joachim Hillemacher conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Juan Carlos Bassa de águilas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip águilas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eloy Fontidueña va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, David Sanz Mateo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Joachim Hillemacher va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joachim Hillemacher de águilas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.