Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xatafi Capitols F.C. (1456417) - nutripets (441037) » 654504819: T62/J2/VI

Liga 654504819 Información oficial sobre el partido 654504819 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VI.795 (15113)

Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido 0 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido 2 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xatafi Capitols F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rufino Cadorra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rufino Cadorra va marxar de Marcello van Rest en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Capitols van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rufino Cadorra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Óscar Glimes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Capitols se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Capitols va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Juan Luis González de Prado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Toncho Variyski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Capitols per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Óscar Glimes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Paco Roldán Caballero del Capitols ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bonaventura Enguídanos va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Roque Faílde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jorge Higueras després que el jugador de Capitols li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

rivendell

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Marcello van Rest va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendell va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Aponte va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rivendell, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Marcello van Rest va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): rivendell va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Julio Manrique va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Cadenas de rivendell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.