Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C BARCELONA.ESP (797118) - los pliplopluplas (313031) » 654482068: T62/J12/VI

Liga 654482068 Información oficial sobre el partido 654482068 en Hattrick

02.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / VI.388 (14706)

F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 0 - 2 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
0 - 1 Noé Bojórquez (27')
0 - 2 Radu-Marian Balaci (71')
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 0 - 2 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 2 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C BARCELONA.ESP

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): BARCELONA.ESP va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dionisis Galasidis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a BARCELONA.ESP per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Torulf Hagelbratt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BARCELONA.ESP va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hugo Gan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Romeo Bayot de BARCELONA.ESP va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Hugo Gan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Sebastian Purper va llançar una falta directa al minut 57 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Torulf Hagelbratt no va ser aprofitada per en Evaristo Montes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Torulf Hagelbratt de BARCELONA.ESP va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torulf Hagelbratt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Pretto.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evaristo Montes de BARCELONA.ESP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los pliplopluplas

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Noé Bojórquez va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Radu-Marian Balaci va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Filipe Arocha, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pliplopluplas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Radu-Marian Balaci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pero Mileusnić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.