Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ansiosos por meterla (1332845) - Instinto Animal (48103) » 654468162: T62/J7/VI

Liga 654468162 Información oficial sobre el partido 654468162 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VI.140 (14458)

Ansiosos por meterla Alineación oficial del equipo 'Ansiosos por meterla' en el partido 0 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ansiosos por meterla Alineación oficial del equipo 'Ansiosos por meterla' en el partido 2 - 0 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ansiosos por meterla

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Cascasona va superar els defenses rivals per velocitat al minut 29 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Ansiosos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Olmos Blanco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ubaldo Quintano de Ansiosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Joan Isaac Mortés de Ansiosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Instinto Animal

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Bartłomiej Kosiacki va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Animales van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Davide Vuolo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Linksmuolis Slavinskis de Animales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladikas Statkauskas de Animales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.