Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dragonball_goku (307649) - Real Madrid Marco (990102) » 654467487: T62/J7/VI

Liga 654467487 Información oficial sobre el partido 654467487 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VI.128 (14446)

dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 0 - 1 RCD Rams Alineación oficial del equipo 'RCD Rams' en el partido
0 - 1 Arnold Tamm (40')
dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 0 - 1 RCD Rams Alineación oficial del equipo 'RCD Rams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 1 - 2 RCD Rams Alineación oficial del equipo 'RCD Rams' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragonball_goku

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): dragonball_goku va estar a punt de marcar quan Valentin Simeonov va fer una passada impressionant a Alessandro Mazzella, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Idalécio Almeida Domingues va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de dragonball_goku.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Widerblad de dragonball_goku va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RCD Rams

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arnold Tamm va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Steve Rollock ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Rams va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Jonatan Piekarzewski va quedar-se sol davant el porter Mario Prelazzi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Lauge Obel quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 67 per Carlton Barrowcliffe va anar a parar a la creueta.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Miguel Villavedón va marxar de Julio Aguilera en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Rams van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Miguel Villavedón al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): 符 (Fu) 光庭 (Guangting) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mario Prelazzi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): 符 (Fu) 光庭 (Guangting), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rams va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 符 (Fu) 光庭 (Guangting) de Rams va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.