Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monines FC (798259) - Atlético Miño (1438376) » 654464566: T62/J4/VI

Liga 654464566 Información oficial sobre el partido 654464566 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VI.76 (14394)

Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 2 - 1 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
Raúl Méndez (28') 1 - 0
1 - 1 Christopher Plüskow (67')
Eduard Remacle (72') 2 - 1
Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 2 - 1 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido 2 - 1 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus Destroyers

Goles Goles

  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Raúl Méndez de Destroyers va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Destroyers prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Eduard Remacle va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Fridolin Bencke va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Destroyers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Destroyers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduard Remacle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduard Remacle va rematar alt.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Eduard Remacle gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Parra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felix Kempff de Destroyers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Franco Daniel Barceló es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Eduard Remacle de Destroyers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Miño

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christopher Plüskow va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de András Bögri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Turo Kaplas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético Omavi Ochieng quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Antonio Aversano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Borys Świć no va ser aprofitada per en Zach Gath que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Borys Świć que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.