Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Somalian Brothers (122782) - Céltic de Marcdos (1459399) » 654459234: T62/J1/V

Liga 654459234 Información oficial sobre el partido 654459234 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.237 (5750)

The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 3 - 3 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
0 - 1 Raimundo de Ramirás (36')
Francisco Fernández Daza (37') 1 - 1
1 - 2 Eduardo Rueda (39')
1 - 3 Eduardo Rueda (73')
Jorge Luis Pequerul (76') 2 - 3
Jonas Eldagsen (80') 3 - 3
The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 3 - 3 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido 3 - 3 Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,6 % 50,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Somalian Brothers

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Somalian una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Francisco Fernández Daza, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El Somalian no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jorge Luis Pequerul es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jonas Eldagsen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Somalian empatava el partit, 3 a 3, al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Somalian per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Adrián Urzáiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Somalian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jonas Eldagsen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Somalian va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrián Urzáiz no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jorge Luis Pequerul va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Céltic de Marcdos

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Marcdos va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Amezti Totorikaguena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raimundo de Ramirás que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Eduardo Rueda de Marcdos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Eduardo Rueda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Zoil Ellakuriaga de Marcdos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Borislav Tzonev després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Silvio Ouzande va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amezti Totorikaguena de Marcdos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimundo de Ramirás de Marcdos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.