Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROMPEBOTAS F.C (796516) - Suevos (1435005) » 654458202: T62/J9/V

Liga 654458202 Información oficial sobre el partido 654458202 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / V.218 (5731)

ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido 5 - 2 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
0 - 1 Raúl Valer (4')
0 - 2 Shawn Neal-Sturgess (13')
Killian Hegewald (23') 1 - 2
Secondo Vizzini (25') 2 - 2
Secondo Vizzini (73') 3 - 2
Kamal Fawzy Al-Badry (74') 4 - 2
Killian Hegewald (77') 5 - 2
ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido 5 - 2 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido 4 - 0 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROMPEBOTAS F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 23 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Killian Hegewald trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del ROMPEBOTAS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Secondo Vizzini en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): ROMPEBOTAS s'avançava al marcador al minut 73, després d'un rebot que va caçar en Secondo Vizzini per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Kamal Fawzy Al-Badry de ROMPEBOTAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): ROMPEBOTAS va augmentar la diferència quan Killian Hegewald no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anthon Fisker va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Richi Eggli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alan Ratuszny va rebre molts aplaudiments. Al minut 11 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Róbert Kóczián es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El ROMPEBOTAS ho intentava per la dreta per mitjà de Kamal Fawzy Al-Badry, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Róbert Kóczián de ROMPEBOTAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Suevos

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Raúl Valer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Suevos i marcant el 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 13, Suevos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Shawn Neal-Sturgess.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Shawn Neal-Sturgess va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Cañameras de Suevos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Benavent.