Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The paquetes (798100) - Los Esponjas CF (1462001) » 654457575: T62/J7/V

Liga 654457575 Información oficial sobre el partido 654457575 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / V.207 (5720)

ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 3 - 0 Los Esponjas CF Alineación oficial del equipo 'Los Esponjas CF' en el partido
Roberto de la Hera (18') 1 - 0
Juan Adaimi (32') 2 - 0
Roberto de la Hera (33') 3 - 0
ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 3 - 0 Los Esponjas CF Alineación oficial del equipo 'Los Esponjas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ADM La Guardia O.G Alineación oficial del equipo ' ADM La Guardia O.G' en el partido 5 - 1 Los Esponjas CF Alineación oficial del equipo 'Los Esponjas CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ADM La Guardia O.G

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Roberto de la Hera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ADM.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Juan Adaimi de ADM va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Roberto de la Hera va incrementar l'avantatge de ADM amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a ADM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Azpiazu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maic Bacher va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ade Tunde per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pere Fullana va intentar anar-se'n per velocitat al minut 28 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Jesús Gondar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Jesús Gondar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Ignacy Wilczyński va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Los Esponjas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 48 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Beda Strock amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 61 en Erramu Zaborrena va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Martín Agudo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Erramu Zaborrena va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Martín Agudo.