Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo del Este ( EDE) (1600181) - makanakis c.f. (990525) » 654457455: T62/J5/V

Liga 654457455 Información oficial sobre el partido 654457455 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.205 (5718)

Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido 2 - 2 makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido
0 - 1 Alejandro Vasco (26')
0 - 2 David Hundegger (51')
Holm Gasteiner (64') 1 - 2
Jatsu Fagalde (81') 2 - 2
Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido 2 - 2 makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo del Este ( EDE) Alineación oficial del equipo 'Equipo del Este ( EDE)' en el partido 2 - 1 makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo del Este ( EDE)

Goles Goles

  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): En Holm Gasteiner va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jatsu Fagalde va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Equipo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Thomas Régnier va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Horst Firnges va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan Joe Tarawaly des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Holm Gasteiner.

makanakis c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del makanakis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Vasco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): David Hundegger va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a makanakis gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): makanakis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan David Hundegger va quedar-se sol davant el porter Jerry Hedquist, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anttu Kaustinen va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Flavio Ferraiuolo aquest no va estar a l'altura.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Renzo Casillo va rebre molts aplaudiments. Al minut 17 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Darwish Bin Jassem Al-Marri, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Renzo Casillo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jerry Hedquist, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Renzo Casillo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.