Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Escornabois (778185) - Llagostera Elegants C.F. (123653) » 654456699: T62/J12/V

Liga 654456699 Información oficial sobre el partido 654456699 en Hattrick

02.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / V.191 (5704)

F.C. Escornabois Alineación oficial del equipo 'F.C. Escornabois' en el partido 1 - 2 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
0 - 1 Stevie Hennessey (33')
Lajos Kalmár (35') 1 - 1
1 - 2 Julien Dal (39')
F.C. Escornabois Alineación oficial del equipo 'F.C. Escornabois' en el partido 1 - 2 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Escornabois Alineación oficial del equipo 'F.C. Escornabois' en el partido 2 - 0 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Escornabois

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lajos Kalmár va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Escornabois empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Escornabois per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Petros Tampakos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Llagos CF. La jugada d'estratègia del Escornabois per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julio Ybarra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Luis Miguel Pérez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Julio Ybarra va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Llagostera Elegants C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El porter de Llagos CF va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stevie Hennessey va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Llagos CF va ser finalitzada des de l'esquerra per Julien Dal al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Llagos CF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Demetrio Odescalchi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Demetrio Odescalchi va estar a punt de posar per davant a Llagos CF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Acúrsio Pimentel va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Llagos CF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Bartolomé Mir va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Stevie Hennessey va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Llagos CF va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stevie Hennessey, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.