Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xalor CF (1430784) - CF Nankatsu (1462023) » 654456097: T62/J1/V

Liga 654456097 Información oficial sobre el partido 654456097 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.181 (5694)

Mordorianos FC Alineación oficial del equipo 'Mordorianos FC' en el partido 3 - 2 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Randy Kolmeijer (26') 1 - 0
Ćerim Zahirović (33') 2 - 0
Igor Gierłowski (66') 3 - 0
3 - 1 Marcos Frexa (80')
3 - 2 Cesarino Proietti (82')
Mordorianos FC Alineación oficial del equipo 'Mordorianos FC' en el partido 3 - 2 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mordorianos FC Alineación oficial del equipo 'Mordorianos FC' en el partido 2 - 0 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mordorianos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Randy Kolmeijer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mordorianos es posava per davant!
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mordorianos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ćerim Zahirović va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mordorianos a 3 - 0. Igor Gierłowski va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Gaëtan Blottière va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ćerim Zahirović va deixar a 杨 (Yang) 恩仲 (Enzhong) assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Milo MacColl al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gregorio Bilbao va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alvytas Scinskas va rematar alt.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Mordorianos ho intentava per la dreta per mitjà de Gregorio Bilbao, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gregorio Bilbao de Mordorianos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Marcos Frexa va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Nankatsu en aconseguir el 3 - 1.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Cesarino Proietti de Nankatsu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nankatsu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Israel Sánchez Salares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Abdelbassir El-Arouï per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nankatsu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Custurer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Sánchez Salares de Nankatsu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.