Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abulosfc (310579) - Mogatar C.F. (315051) » 654455620: T62/J8/V

Liga 654455620 Información oficial sobre el partido 654455620 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / V.172 (5685)

Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido 3 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
0 - 1 Livio Hensel (21')
Pablo Marín Marín (63') 1 - 1
Julián Rubio Pérez (82') 2 - 1
Pablo Marín Marín (86') 3 - 1
Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido 3 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ateletico Eslaimer Alineación oficial del equipo 'Ateletico Eslaimer' en el partido 3 - 0 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ateletico Eslaimer

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pablo Marín Marín de Ateletico va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Julián Rubio Pérez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ateletico es posava per davant!
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ateletico al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Pablo Marín Marín. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Juan Luis Echalecu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ateletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eusebio Nateira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pau Fígols.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eusebio Nateira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Emanuel Bastida de Ateletico va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Eusebio Nateira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Ronaldin Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Livio Hensel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ronaldin i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Ronaldin van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Jesús Manso des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El Ronaldin va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Onur Ekrem la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ronaldin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Célio Gonçalves, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ronaldin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Gimenez Adaní va desviar el xut final de Emanuele Ciccioli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peyman Behzadipour de Ronaldin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emanuele Ciccioli de Ronaldin es va guanyar la targeta groga merescudament.