Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartessos Balompié (123130) - The Dunbars (49053) » 654455473: T62/J13/V

Liga 654455473 Información oficial sobre el partido 654455473 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / V.169 (5682)

Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido 0 - 2 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
0 - 1 Krzysztof Rymarczyk (5')
0 - 2 Jesús Fidalgo (47')
Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido 0 - 2 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido 1 - 4 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aššur-bāni-apli Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Aššur va estar a punt de marcar quan Gabriel Niţură va fer una passada impressionant a Francisco Varela, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francisco Varela va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aššur Nguyễn Thúc Trực quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Abuzittin Caner hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

The Dunbars

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Krzysztof Rymarczyk es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Dunbars va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Fidalgo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jean-Alain Chatton va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jesús Fidalgo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Benedict Schichweldt per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Fidalgo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jean-Alain Chatton va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Horst Friedrich Dalen de Dunbars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Fidalgo de Dunbars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.