Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dunbars (49053) - The Faith Team Rises (1589505) » 654455442: T62/J5/V

Liga 654455442 Información oficial sobre el partido 654455442 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.169 (5682)

The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 2 - 2 The Faith Team Rises Alineación oficial del equipo 'The Faith Team Rises' en el partido
Wally Honnay (28') 1 - 0
1 - 1 Ladislav Štiglic (44')
1 - 2 Lino Bartolacelli (44')
Jamie Pitman (64') 2 - 2
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 2 - 2 The Faith Team Rises Alineación oficial del equipo 'The Faith Team Rises' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 4 - 1 The Faith Team Rises Alineación oficial del equipo 'The Faith Team Rises' en el partido
Tiene mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dunbars

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dunbars contenien la respiració mentre en Wally Honnay s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Dunbars s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jamie Pitman que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jonás Parrilla no va ser aprofitada per en Alexander Vúzharski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

The Faith Team Rises

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ladislav Štiglic que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lino Bartolacelli quedar desmarcat i marcar per a Faith al minut 44. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Walter Giorgio Mottarella va ridiculitzar a en Jamie Pitman amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Ladislav Štiglic va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cristiano Bleve va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Lino Bartolacelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.