Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dunbars (49053) - Aladrokes de Cartago (118766) » 654455436: T62/J4/V

Liga 654455436 Información oficial sobre el partido 654455436 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / V.169 (5682)

The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 4 - 2 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Jamie Pitman (35') 1 - 0
1 - 1 Gabriel Kakaščík (39')
Jean-Alain Chatton (63') 2 - 1
Giuseppe De Dionigi (68') 3 - 1
3 - 2 Juan-Carlos Jaritz (69')
Enrique Gonzalo Matas (89') 4 - 2
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 4 - 2 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 2 - 1 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dunbars

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pedro Planas arribés a peus de Jamie Pitman, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dunbars el 1 - 0.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Dunbars prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Jean-Alain Chatton va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Horst Friedrich Dalen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Giuseppe De Dionigi, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Enrique Gonzalo Matas sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jonás Parrilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Horst Friedrich Dalen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Branislav Kopinský al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Fidalgo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonás Parrilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Eddie Simonsen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aladrokes, Gabriel Kakaščík, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats de Aladrokes van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Juan-Carlos Jaritz va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aladrokes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel Kakaščík, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dan Bărbuţ de Aladrokes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.