Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dunbars (49053) - Tartessos Balompié (123130) » 654455428: T62/J2/V

Liga 654455428 Información oficial sobre el partido 654455428 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / V.169 (5682)

The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 5 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Alexander Vúzharski (10') 1 - 0
1 - 1 Giuseppe Gianfagna (18')
Jonás Parrilla (29') 2 - 1
Jamie Pitman (31') 3 - 1
Enrique Gonzalo Matas (62') 4 - 1
Horst Friedrich Dalen (71') 5 - 1
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 5 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 5 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dunbars

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alexander Vúzharski va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 10, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Dunbars, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Jonás Parrilla, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Dunbars es posava per davant!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jamie Pitman es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Fidalgo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dunbars, Enrique Gonzalo Matas, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Horst Friedrich Dalen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alexander Vúzharski de Dunbars va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giuseppe De Dionigi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Planas de Dunbars va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Aššur-bāni-apli Balompié

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Giuseppe Gianfagna per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Francisco Varela completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nguyễn Thúc Trực.