Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Peaso (489142) - Exponjas (121697) » 654452503: T62/J13/V

Liga 654452503 Información oficial sobre el partido 654452503 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / V.116 (5629)

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 1 - 2 Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido
Luis Bande (27') 1 - 0
1 - 1 Víctor Urquiaga (62')
1 - 2 拓真 (Takuma) 高橋 (Takahashi) (84')
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 1 - 2 Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Bande, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Peaso se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Antonio León Rodrigo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Peaso.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Vaidotas Čičiūnas va rebre molts aplaudiments. Al minut 16 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Peaso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio León Rodrigo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Fred Kleissner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Mario Norlund, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Peaso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Chiner en un 1 contra 1 amb el porter Xuan Esmir, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Exponjas

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Exponjas sabia com jugar al contraatac, i al minut 62, Víctor Urquiaga va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El Exponjas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 拓真 (Takuma) 高橋 (Takahashi) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Exponjas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Axel Bloom va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 拓真 (Takuma) 高橋 (Takahashi), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Exponjas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gavin Walker es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Exponjas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gavin Walker, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 徹 (Toru) 小林 (Kobayashi) de Exponjas es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.