Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caminantes Nocturnos (1455539) - BestiasPardas FT (1433028) » 654452235: T62/J2/V

Liga 654452235 Información oficial sobre el partido 654452235 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / V.112 (5625)

Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 4 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Matias Tiljander (31') 1 - 0
1 - 1 Máté Hatos (33')
Matias Tiljander (35') 2 - 1
Serhat Racih (41') 3 - 1
3 - 2 Yago Aldana (61')
Matias Tiljander (89') 4 - 2
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 4 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 3 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminantes Nocturnos

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Caminantes contenien la respiració mentre en Matias Tiljander s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que Caminantes desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Matias Tiljander va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Caminantes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Serhat Racih des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Matias Tiljander va augmentar l'avantatge de Caminantes a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Roberto Peiti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caminantes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 岳 (Yue) 顺颐 (Shunyi) va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Serhat Racih es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Giuseppe Bonaccorsi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Vacaflor va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de BestiasPardas al minut 33. Máté Hatos va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de BestiasPardas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Yago Aldana va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Yago Aldana va servir per deixar enrere el gegant Roberto Peiti al minut 25, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adrian Pâslaru quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mauricio Guisla sol davant la porteria al minut 75, però la seva rematada va ser molt fluixa.