Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanluqueño (314013) - Elvis Forever (313341) » 654451415: T62/J7/V

Liga 654451415 Información oficial sobre el partido 654451415 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / V.97 (5610)

Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Sanluqueño' en el partido 0 - 4 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
0 - 1 Gaweł Lamch (35')
0 - 2 Giovanni Foderà (36')
0 - 3 Gaweł Lamch (50')
0 - 4 Gaweł Lamch (77')
Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Sanluqueño' en el partido 0 - 4 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Sanluqueño' en el partido 0 - 2 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanluqueño

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanluqueño van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Luc Beaudouin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Elvis Forever

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marco van de Mortel de Forever va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gaweł Lamch que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Giovanni Foderà va augmentar l'avantatge de Forever a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sanluqueño. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gaweł Lamch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Forever es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 50.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gaweł Lamch de Forever l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Gaweł Lamch va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Nestroy Ochwo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Gerd Sandler va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Teofil Ene, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nestroy Ochwo després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Teofil Ene va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ernie Hennesey quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Teofil Ene, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giovanni Foderà.