Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Catarroja (1435617) - Tptp Crew II (800320) » 654450189: T62/J8/V

Liga 654450189 Información oficial sobre el partido 654450189 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / V.75 (5588)

FC Catarroja Alineación oficial del equipo 'FC Catarroja' en el partido 1 - 1 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
0 - 1 Siemon Klinkenberg (24')
Mikael Arra (36') 1 - 1
FC Catarroja Alineación oficial del equipo 'FC Catarroja' en el partido 1 - 1 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Catarroja Alineación oficial del equipo 'FC Catarroja' en el partido 1 - 2 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Catarroja

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Mikael Arra facilitava les coses al Catarroja amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Guadalupe Melgar va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Endy Espina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Hilal Al-Udeini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tptp, un peu providencial d'en Siemon Klinkenberg va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Armando Zanabria ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Irei Larraintzar de Tptp va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Irei Larraintzar al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tptp que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Verda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Tptp va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Irei Larraintzar va quedar-se sol davant el porter Federico Capparelli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Darvydas Krasnadomskis va marxar per velocitat al minut 58 i va fer una passada de la mort a Siemon Klinkenberg, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Tptp va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Federico Capparelli va desviar el xut final de Stanisław Głąbowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Głąbowski va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.