Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The MorningSingers (799920) - White Star Line (1417878) » 654447997: T62/J6/V

Liga 654447997 Información oficial sobre el partido 654447997 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / V.36 (5549)

The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 2 - 1 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
Eloy Szalai (21') 1 - 0
1 - 1 Ryan Van Meter (74')
Eloy Szalai (82') 2 - 1
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 2 - 1 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 2 - 1 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The MorningSingers

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Grigol Nariadze encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Eloy Szalai només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador Eloy Szalai de MorningSingers, després de 82 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El MorningSingers ho intentava per la dreta per mitjà de Hakon Sandfeld, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Guadalupe Barbosa va marxar de Francés Manzaneda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de MorningSingers van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Monjes Budistas

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ryan Van Meter que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En David Castañón al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Oskar Kretzler va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Christoph Kleinfelder des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Félix Porras va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Budistas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Budistas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Fernández Solar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Budistas va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ryan Van Meter que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tatos Kavaleryan de Budistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix Porras de Budistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.