Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting de llaranes c.f. (440819) - S-pain-verpool (777800) » 654446389: T62/J10/V

Liga 654446389 Información oficial sobre el partido 654446389 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / V.7 (5520)

sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 1 - 0 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
Zois Miriounis (9') 1 - 0
sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 1 - 0 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 2 - 0 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de llaranes c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Zois Miriounis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. sporting es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Òscar Grosset una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Fernando Salas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Susa va marxar de Jesús Ordóñez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de sporting van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Susa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arseni Tamarit va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rubén Fornos va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arseni Tamarit.

S-pain-verpool

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de S-pain-verpool va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Thomas Austin-VanKirk, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): S-pain-verpool va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Thomas Austin-VanKirk va anar a parar a les mans del porter.