Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico AkraLeuka (1460303) - Metalcoholiks FC (1588326) » 654445951: T62/J13/IV

Liga 654445951 Información oficial sobre el partido 654445951 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / IV.63 (3486)

Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 3 - 2 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
0 - 1 Rafał Haziak (11')
Herman Tavares (42') 1 - 1
Eliseu Martorell (57') 2 - 1
2 - 2 Quintí Vall-llosera (60')
Felipe Figueroa (89') 3 - 2
Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 3 - 2 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico AkraLeuka Alineación oficial del equipo 'Atletico AkraLeuka' en el partido 3 - 1 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico AkraLeuka

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Herman Tavares va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 42.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, Pavle Mrkajić va pentinar un córner cap al segon pal que Eliseu Martorell va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Felipe Figueroa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Akra es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Benoît Jaume va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Herman Tavares va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Akra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Geoffroy Modde va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Egor Zhebrakov.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pavle Mrkajić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Peter Zweers va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Geoffroy Modde va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Akra.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Geoffroy Modde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Akra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benoît Jaume de Akra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Metalcoholiks FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, METAL es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rafał Haziak es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Rafał Haziak va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de METAL, Quintí Vall-llosera, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de METAL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelhannane Nassi va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pepito Paternina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepito Paternina.