Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB (1457238) » 654443510: T62/J4/IV

Liga 654443510 Información oficial sobre el partido 654443510 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.20 (3443)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 3 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
0 - 1 Xes Espantoso (4')
0 - 2 Ieltxu Jatso (17')
0 - 3 Antonio Manuel Puig (69')
Santiago Luis Saviola (84') 1 - 3
Santiago Luis Saviola (88') 2 - 3
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 3 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 1 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Santiago Luis Saviola trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Santiago Luis Saviola conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-3

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 el Castelldefels va posar setge sobre la defensa central visitant però en Amador López Romero no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Santiago Luis Saviola no oblidarà el que li va passar durant el minut 24. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oriol Agustí no va entrar per centímetres.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Poyales va sortir per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Alar Oheta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Agustí de Castelldefels es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xes Espantoso va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Ieltxu Jatso va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 17, i va fer pujar el 0 - 2 per a CHIPITIÑOS.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 69, en Ieltxu Jatso del CHIPITIÑOS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Antonio Manuel Puig que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ieltxu Jatso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Álvaro Muriel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Rudolf Buchbinder va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ieltxu Jatso va rebre molts aplaudiments. Al minut 87 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65, Adrian Podariu de CHIPITIÑOS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.