Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crumb Team (774363) - Santako Rangers (1438251) » 654441885: T62/J4/III

Liga 654441885 Información oficial sobre el partido 654441885 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / III.7 (3414)

Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 2 - 1 Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido
Cláudio Pontes (4') 1 - 0
1 - 1 Juan Miguel Garcés de la Mota (17')
Baptiste Caillaud (69') 2 - 1
Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 2 - 1 Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 1 - 1 Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,9 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crumb Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Crumb. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cláudio Pontes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Silvano Cuccureddu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Baptiste Caillaud, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Crumb van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Baptiste Caillaud va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Santako Rangers

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Miguel Garcés de la Mota.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marin Cristea va ridiculitzar a en Baptiste Caillaud amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jairo Suecia va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Killian Wysseier el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.