Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huercal de Almeria (1339884) - Zhunder (1431487) » 654441333: T62/J6/II

Liga 654441333 Información oficial sobre el partido 654441333 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / II.1 (3404)

Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 3 - 2 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
0 - 1 Javier Montalbo (7')
Laith Farhang (35') 1 - 1
Pedro Iribago (39') 2 - 1
2 - 2 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) (56')
Aníbal León (89') 3 - 2
Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 3 - 2 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 2 - 0 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huercal de Almeria

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Laith Farhang s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Iribago de Huercal, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aníbal León ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Huercal es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vitorino Veiga Neves va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Huercal enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 290 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Siméon Lux s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Huercal va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Aldis Bāzējs la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Alberto Pupo va ridiculitzar a en Gregor Schildhauer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Huercal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Vitorino Veiga Neves va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Aldis Bāzējs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huercal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aníbal León va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Xavier Cornet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Zhunder

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): El jugador Javier Montalbo de Zhunder es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): Zhunder va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) la va transformar en el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Javier Montalbo no va ser aprofitada per en Holger Tillner que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.