Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653495812

Copa 653495812 Información oficial sobre el partido 653495812 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00

Pernambukis FC Alineación oficial del equipo 'Pernambukis FC' en el partido 0 - 7 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pernambukis FC Alineación oficial del equipo 'Pernambukis FC' en el partido 0 - 6 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pernambukis FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noreno Rubio Herce de PERNAMBKIS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bill Loftus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Goren Santxotena de PERNAMBKIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BlackHole

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Blackhole va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Haythem Chabbi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Pais Costa de Blackhole l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Blackhole per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 32. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Romain Tomas. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Herman Melgaard va augmentar l'avantatge de Blackhole a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Marc Antoni Oller de Blackhole va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marc Antoni Oller era molt més ràpid que el defensa José Pardo. Al minut 79, el jugador de Blackhole va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 6.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Blackhole va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Liad Eder, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Romain Tomas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emilio Alemparte va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Blackhole va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alexis Vernhet s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Blackhole quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan César Tartas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.