Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653313780

Amistoso (Int.) 653313780 Información oficial sobre el partido 653313780 en Hattrick

05.02.2020 12:30:00

The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 4 - 1 Milan AC sdf Alineación oficial del equipo 'Milan AC sdf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 5 - 0 Milan AC sdf Alineación oficial del equipo 'Milan AC sdf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dunbars

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Jamie Pitman va donar a Dunbars un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Pedro Planas va incrementar l'avantatge de Dunbars amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alexander Vúzharski sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jamie Pitman que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Dunbars va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 马 (Ma) 世新 (Shixin) va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 17 quan Manel Moreno Diez de Dunbars gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Alexander Vúzharski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Bonifácio Cortesão gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Riccardo Giuffrida va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bonifácio Cortesão. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Alexander Vúzharski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Claudiu-Ionuţ Duduială de Dunbars va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Vúzharski de Dunbars es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jamie Pitman de Dunbars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Milan AC sdf

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Salvatore Capriolo va significar el 2 - 1 al minut 75.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giuseppe Barlati es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.