Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653273290

Amistoso (Int.) 653273290 Información oficial sobre el partido 653273290 en Hattrick

01.02.2020 14:00:00

marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido 3 - 1 NardòCalcio Alineación oficial del equipo 'NardòCalcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido 5 - 0 NardòCalcio Alineación oficial del equipo 'NardòCalcio' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marianicos f. c.

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Jarl Thorvaldsen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 48, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): marianicos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 55, quan Jarl Thorvaldsen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan marianicos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jarl Thorvaldsen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrei-Ştefan Pârcă va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Constancio Yáñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Liam van de Akker va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hidajet Kurtanović va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Andrei-Ştefan Pârcă va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de marianicos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Andrei-Ştefan Pârcă va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anthony Braunston de marianicos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

NardòCalcio

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a NardòCalcio prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Vic Travers.