Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653256250

Amistoso (Int.) 653256250 Información oficial sobre el partido 653256250 en Hattrick

01.02.2020 14:00:00

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 4 - 1 Boozarama Panthers Alineación oficial del equipo 'Boozarama Panthers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 4 - 1 Boozarama Panthers Alineación oficial del equipo 'Boozarama Panthers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Los_Mataos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 9, quan Pierre Hébert va llançar una pena màxima perfectament.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Los_Mataos contenien la respiració mentre en Hélder Manuel Azevedo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Los_Mataos al minut 48, que va llançar ajustat al pal en Pierre Hébert. 3 - 1 pels locals.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Kjeld Dodemond va augmentar l'avantatge de Los_Mataos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Jasper Discart hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ezio Foppa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Kjeld Dodemond una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Oliver Schryber va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oliver Schryber al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Svenne Haldbæk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jasper Discart gairebé va marcar per a Los_Mataos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Boozarama Panthers

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): Panthers, al minut 12, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Marlo Barraud.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ted Kesler va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 31 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Heiri Wolperth es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.