Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652691386

Amistoso (Int., RC) 652691386 Información oficial sobre el partido 652691386 en Hattrick

11.12.2019 12:25:00

Kùlungüélé Alineación oficial del equipo 'Kùlungüélé' en el partido 3 - 0 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kùlungüélé Alineación oficial del equipo 'Kùlungüélé' en el partido 1 - 1 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kùlungüélé

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fahmy Zawawy, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kùlungüélé se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kùlungüélé va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paul Okongo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 136 Minuto 26 (Gol evento especial inexperiencia rival): Chudomir Marinov va deixar patent la seva inexperiència al minut 26, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Pape Manga va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 0 per a Kùlungüélé.

"Miron Spurs"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 22 en Tzvetan Genin va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Danny Dabo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Angel Todorov va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Danny Dabo.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Tomo Žigo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Danny Dabo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 254 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Al minut 33, Mironus va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Tomo Žigo no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Milko Shipkov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Tomo Žigo quasi redueix la diferència al marcador al minut 59, però una gran estirada d'en Danny Dabo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Mironus van seguir progressant per la banda dreta. Tomo Žigo va tenir la seva oportunitat al minut 68, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Danny Dabo va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Tomo Žigo.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Mironus va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tomo Žigo no va poder controlar.