Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652644124

Amistoso (Int., RC) 652644124 Información oficial sobre el partido 652644124 en Hattrick

11.12.2019 12:25:00

Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 2 - 0 Isótopos Nucelares C.F. Alineación oficial del equipo 'Isótopos Nucelares C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 2 - 0 Isótopos Nucelares C.F. Alineación oficial del equipo 'Isótopos Nucelares C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prjeglükić C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Prjeglükić prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Hassanine Sioud va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marian Busuioceanu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Marian Busuioceanu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Roca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Hassanine Sioud gairebé va marcar per a Prjeglükić des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Eudes Cocheteux gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kálmán Matolcsy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar de la Ossa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Hassanine Sioud de Prjeglükić va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marian Busuioceanu de Prjeglükić la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Isótopos Nucelares C.F.