Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652589677

Amistoso (Int.) 652589677 Información oficial sobre el partido 652589677 en Hattrick

04.12.2019 21:55:00

Tirsense, F.C. Alineación oficial del equipo 'Tirsense, F.C.' en el partido 3 - 1 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tirsense, F.C. Alineación oficial del equipo 'Tirsense, F.C.' en el partido 6 - 0 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirsense, F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Abílio Silva Veiga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tirsense, es posava per davant!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Hermínio Malagueiro va incrementar l'avantatge de Tirsense, amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tirsense, a 3 - 0. José Feliciano Marques va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Hermínio Malagueiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Altino Pedrosa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Piacenza C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Hernán Islas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Piacenza, un peu providencial d'en David Bambas va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Al minut 58 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Piacenza, però Josep Maria Camps no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hernán Islas de Piacenza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Bambas de Piacenza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.