Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652505697

Amistoso (Int., RC) 652505697 Información oficial sobre el partido 652505697 en Hattrick

26.11.2019 18:25:00

D-G-F Alineación oficial del equipo 'D-G-F' en el partido 0 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
D-G-F Alineación oficial del equipo 'D-G-F' en el partido 0 - 2 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D-G-F

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jan Gallei no va ser aprofitada per en Horst Dieter Trakl que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 204 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Horst Dieter Trakl va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 33 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Koppány Melis de DGF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wim Stau de DGF es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fatih Ömür que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Todor Konstantinov va augmentar l'avantatge de Mironus a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Kaloyan Antonov, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Hubert Früchtl va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rostislav Kotev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Mironus va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Milko Shipkov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Todor Konstantinov de Mironus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Todor Konstantinov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.