Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652381144

Copa 652381144 Información oficial sobre el partido 652381144 en Hattrick

20.11.2019 12:45:00

tushuevos FC Alineación oficial del equipo 'tushuevos FC' en el partido 1 - 2 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tushuevos FC Alineación oficial del equipo 'tushuevos FC' en el partido 1 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tushuevos FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, tushuevos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Amrollah Bazzaz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Geri Stock va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maurici Lluch va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gonzalo Melipil per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fútbol va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedro Gomis al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fútbol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurici Lluch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): José San Martín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Joonas Kostiainen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leon Gradnitzer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.