Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652361528

Copa 652361528 Información oficial sobre el partido 652361528 en Hattrick

19.11.2019 21:15:00

otrakani mom4eta Alineación oficial del equipo 'otrakani mom4eta' en el partido 4 - 3 OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido
4 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 7
2 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 3
1 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
43 % Posesión 90' 57 %
Normal Táctica Normal
otrakani mom4eta Alineación oficial del equipo 'otrakani mom4eta' en el partido 4 - 3 OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
otrakani mom4eta Alineación oficial del equipo 'otrakani mom4eta' en el partido 0 - 4 OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

otrakani mom4eta

Goles Goles

  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de otrakani per la dreta va donar com a resultat un gol de Maciej Stylski al minut 49 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Pirmin Martin no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Viktor Zdravkov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): otrakani va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 99 Knut Jägers va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pirmin Martin hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El otrakani va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Knut Jägers la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): otrakani va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar József Harkányi en un 1 contra 1 amb el porter Krisztián Rottenbiller, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en József Harkányi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pirmin Martin de otrakani la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): József Harkányi de otrakani va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

OLIMPIKO

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dimitar Ivanov de OLIMPIKO va fer un bon esprint per escapar-se de Dimitar Grúncharov i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Šimon Aneštík de OLIMPIKO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Eugen Racoviţă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Reto Fauth va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ignacio Valle Goyanes va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 68, quan en Evgeni Todorov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Engin Galip, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Engin Galip va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Petko Nakov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Šimon Aneštík.