Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRANKS GORDAS (1371279) - PioFC (119631) » 652272688: T61/R4

Copa 652272688 Información oficial sobre el partido 652272688 en Hattrick

13.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 4

TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido 7 - 8 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido 2 - 1 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRANKS GORDAS

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): TRANKS equilibrava la balança al minut 13. En Klaus Kien, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 del partit, el jugador Egidio Cervi de TRANKS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al TRANKS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Elpidio Dimasi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 70.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Egidio Cervi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El jugador de TRANKS Egidio Cervi quasi va assolir l'empat al minut 7 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Egidio Cervi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 71 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Lesław Błażejczak va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Heilo Abel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Al minut 111, Klaus Kien arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Lesław Błażejczak anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a TRANKS.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aria Firouzi xutant per a TRANKS va fer anar la pilota just on la volia, però 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): En Cay Steuer no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 6 per a TRANKS.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de TRANKS Egidio Cervi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Heilo Abel, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TRANKS i 7 - 8 al marcador.

Los Sociatas

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Adjona 'El Feo' Blanco era molt més ràpid que el defensa Heilo Abel. Al minut 3, el jugador de Sociatas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Adjona 'El Feo' Blanco va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 19. 1 - 2 per a Sociatas.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Amela que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Sociatas.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sociatas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Adjona 'El Feo' Blanco, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mark Derybaba al minut 24, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adjona 'El Feo' Blanco després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrea Berno va poder desviar-lo a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sociatas, 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mark Derybaba va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Alejandro Eriz de Sociatas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrea Berno en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Sociatas, Àngel Gasch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 8 al marcador.