Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Manchuela (1332316) - A.C. Jérica (775786) » 652114453: T61/R3

Copa 652114453 Información oficial sobre el partido 652114453 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 2 - 4 A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 2 - 0 A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Manchuela

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sasha Dopper, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Manchuela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Manchuela va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 José Ángel Floriategui va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Gil de Aponte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Eduardo Carmona del Manchuela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Souhaïb Rezzak va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Terje Ranheim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Souhaïb Rezzak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sasha Dopper de Manchuela es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

A.C. Jérica

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Jérica el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andi Frommhold va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Zé Carlos de Morais va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jérica i marcant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Passats 92 minuts de partit, Jérica es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Joseph Mhina es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de František Boráň va anar directament als peus de Joseph Mhina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jérica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Caracé Montaner, però el porter rival va fer una gran aturada.