Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSD Corralito (774679) - vodka juniors2 (801993) » 652113278: T61/R3

Copa 652113278 Información oficial sobre el partido 652113278 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

CSD Corralito Alineación oficial del equipo 'CSD Corralito' en el partido 0 - 3 vodka juniors2 Alineación oficial del equipo 'vodka juniors2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSD Corralito Alineación oficial del equipo 'CSD Corralito' en el partido 0 - 1 vodka juniors2 Alineación oficial del equipo 'vodka juniors2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSD Corralito

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Corralito van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marinho Rebelo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Corralito va anar a parar a la dreta de l'atac on en Garikoitz Gereketa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Corralito, Camille Gillhaus, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuele Tabarrini. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nachum Tutian de Corralito va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Marinho Rebelo de Corralito va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 2.

vodka juniors2

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tadeusz Preuss va intentar anar-se'n per velocitat al minut 7 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Blake Pajak, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tadeusz Preuss va marxar per velocitat al minut 17 i va fer una passada de la mort a Fabián Serrano, però aquest va fallar.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Vítor Afonso Sousa va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 22. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Marius Purghel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Estacio va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Galymzhan Alipbayev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de juniors2, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Fabián Serrano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 93 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Blake Pajak va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 93, i va passar la pilota a Marius Purghel, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Galymzhan Alipbayev de juniors2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeusz Preuss de juniors2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Vítor Afonso Sousa de juniors2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Estacio en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Marius Purghel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 2.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Matis Grégoire no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Javier Estacio encara el va fer més i el marcador va situar-se 0 - 3 per a juniors2.