Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elements Society (1599335) - artistas power (1579006) » 652113245: T61/R3

Copa 652113245 Información oficial sobre el partido 652113245 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Erik Team Alineación oficial del equipo 'Erik Team' en el partido 1 - 3 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Erik Team Alineación oficial del equipo 'Erik Team' en el partido 2 - 7 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erik Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Pau Bartrès va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Erik.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Pau Bartrès va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Erik se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Erik va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Anastasios Fafalios va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jörgen Vesterin, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Łukasz Grabiński quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Łukasz Grabiński de Erik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

artistas power

Goles Goles

  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Kripan Natxitube va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 70.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Luis Calero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Kripan Natxitube va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a artistas.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cătălin Plitea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fernando López de Castro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin Plitea de artistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.